Új munkák felvétele: hétfőtől péntekig 7-18 óráig.
Hívjon bizalommal, mi megoldjuk problémáját!

Tapasztalt fűtésszerelő szakembereinkre bármikor számíthat. Igény szerint, gyorsan és szakszerűen oldunk meg minden fűtésszereléssel kapcsolatos munkát. Kizárólag minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk. Gyorsan, tisztán és precízen hárítunk el minden hibát és az elvégzett munkára 1 év garanciát adunk.

Fűtési rendszerek csőtörésének elhárítása

A fűtéscsövek törése lehet a falon kívül, ill. falon belül. Amennyiben a radiátor szelep előtt van a csőtörés a szerelő kiérkezéséig ki kell kapcsolni a kazánt.

Légtelenítés automatizálása

Sok fűtési rendszerben csak manuális légtelenítésre van lehetőség, mely akár órákat is igénybe vehet. Spóroljon időt, pénzt az automata légtelenítő beszereltetésével!

Radiátor légtelenítő cseréje

A radiátorok optimális működése érdekében a fűtési rendszer nem lehet levegős. Amennyiben már nem működnek a légtelenítők (nem lehet kinyitni,vagy folyik) cserére van szükség.

Radiátor szelepek javítása, cseréje:

A radiátor szelepeknek két fajtája van, a hagyományos és a termosztatikus. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.

Radiátor csere

Vállaljuk alumínium és acél lemez radiátorok cseréjét.

Szezon előtt fűtési rendszerek beüzemelése

Elvégezzük a fűtési rendszerek átnézését, az adódó hibák elhárítását, a légtelenítést, hogy a radiátorok megfelelő hatékonysággal működhessenek, továbbá beállítjuk a rendszert megfelelő üzemi nyomásra.

Fűtési rendszerek beszabályozása

Utólagos beszabályozással elérhető az egyenletes nyomás és ez által, hogy ne legyenek nagy hőmérséklet különbségek a helyiségek között.
Új munkák felvétele: hétfőtől péntekig 7-18 óráig.
Hívjon bizalommal, mi megoldjuk problémáját!