Új munkák felvétele: hétfőtől péntekig 7-18 óráig.
Hívjon bizalommal, mi megoldjuk problémáját!

Tapasztalt vízszerelő szakembereinkre bármikor számíthat. Gyorsan és szakszerűen oldunk meg minden vízszereléssel kapcsolatos munkát, igény szerint. Kizárólag minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk. Gyorsan, tisztán és precízen hárítunk el minden hibát és az elvégzett munkára 1 év garanciát adunk.

Szifoncsere, javítás

Szifonok javításával, cseréjével is foglalkozunk, ez akkor lehet fontos, ha csöpögést látunk, vagy ázik az alattunk lakó, esetleg állandó csatorna szagot érzünk egy helyiségben.

Kád/zuhanyzótálca duguláselhárítása

Sajnos előfordul,hogy a vegyszeres duguláselhárítás már kevésnek bizonyul, ilyenkor hívjon minket és mi megoldjuk problémáját percek alatt!

Mosogató és mosógép bekötése

Lehetőség van új kiállás telepítésére, amennyiben nincs a megfelelő helyen. Amennyiben megvannak a kiállások flexibilis csővel azonnal be is tudjuk kötni a kívánt készüléket.

Mosdó/mosogató cseréje, bekötése

Szerencsére ritkán, de azért előfordul, hogy fürdőszobánk mosdókagylója elreped, netán el is törik. Ám, ha megtörtént a baj, a kagyló cseréje elkerülhetetlen.

Wc csésze cseréje

A WC csésze cseréje legnagyobb sajnálatunkra nemcsak abban az esetben szükséges, ha egy szép, új darabot szeretnénk fürdőszobánkba. A csésze teljesen elvízkövesedhet vagy eltörhet.

Wc tartály javítása, cseréje

Az öblítőtartályok cseréje nem minden esetben indokolt. Költséghatékonyság céljából érdemes a meghibásodott fődarabok cseréje mely hosszú távú megoldást jelenthet. Amennyiben mégis cserére lenne szükség, azt is megoldjuk.

Elzárók javítása, cseréje

Amennyiben a falon kívüli vízelzárók nem tudnak zárni, azokat csak cserélni tudjuk. A falon belüli elzárók bizonyos fajtáit lehetséges csak javítani, amivel elkerülhető a bontás.

Csapok javítása, cseréje

Ne hagyja, hogy egy csöpögő csap miatt pörögjön fölöslegesen a vízórája. Tudta, hogy egy csöpögő csapon elcsöpöghet akár napi 40-120 liter víz is?

Csőtörés elhárítás

Az első teendője minden esetben az áramtalanítás legyen és zárja el a vizet a nagyobb anyagi kár elkerülése érdekében, majd hívjon minket szakszerű segítségért!
Új munkák felvétele: hétfőtől péntekig 7-18 óráig.
Hívjon bizalommal, mi megoldjuk problémáját!