csapcsereNe hagyja, hogy egy csöpögő csap miatt pörögjön fölöslegesen a vízórája. Tudta, hogy egy csöpögő csapon elcsöpöghet akár napi 40-120 liter víz is? Ne habozzon, hívjon minket bizalommal és mi orvosoljuk a problémát!

Amennyiben hagyományos tekerőgombos csapteleppel rendelkezik az javítható, az egykaros csapokat csak cserélni tudjuk. Egyszerűbb, de kiváló minőségű  MOFÉM csapok vannak nálunk a szereléshez, de amennyiben valamilyen más típusú, design csapot szeretne beszereltetni, azt vagy Önnek kell beszereznie és mi készséggel beszereljük,vagy pontosan meg kell határoznia milyen csapot szerezzünk be a beszereléshez. (Márka, pontos típus, árkategória)

Amennyiben mégis úgy döntenének, hogy régi csaptelepet korszerűbbre cserélik, akkor minden esetben javasoljuk a szűrőbetétes sarokszelepek beépítését. A legtöbb gyártó cégnél meghibásodás esetén csak abban az esetben lehet a garanciát érvényesíteni, ha a csaptelep szűrőbetétes sarokszelepen keresztül kapja a vízellátást. Amennyiben a fali csaptelep cseréjéről van szó, abban az esetben a lakást ellátó fővezetékhez érdemes a szűrőt beépíteni.

A szűrő beépítése családi ház esetén lehet a vízóra aknába, társasházak vagy panel lakások esetén pedig közvetlen a mellékvízóra után.

Igaz, hogy a szűrő nem lágyítja a vizet, de megakadályozza a nagyobb szennyeződések bejutását a csaptelep mozgó alkatrészeibe, ami kopást eredményez a mozgó alkatrészekben.  Ennek következtében lerövidíti a készülék élettartamát. Ezek a szelepek házilag is tisztíthatók és tisztításuk nem kíván különösebb szakértelmet.